ERZİNCAN / TERCAN - Tercan Mercan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda yapılan anma programı için yoğun çaba sarfeden Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Ferhan TANOĞLU'na ve Müzik öğretmenimiz Furkan YER'e ve harika bir çalışma ortaya koyan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Emeğinize sağlık.

Şbt

Okulumuzun tüm birimleri 15 ara tatilde yeniden boyanmış ve eğitime hazır hale getirilmiştir. Bu süreçte destek veren Kaymakamımız Sayın Cafer KAYMAKCI Bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kayhan KALKAN Bey'e, Sınıf duvar pervazları için maddi destek veren Belde Başkanımız Sayın Bayram BİLİCİ Bey'e ve her türlü desteği sağlayan sıraları bizler için temizletip okulumuza gönderen Eğitim Müfettişleri Başkanımız Sayın Selahattin KARAMAN Bey'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okul yangın merdiveni çatı yapımı tamamlanmıştır. Çatı yapımında bizlere destek veren Köylere Hizmet Götürme Birliğinden Sayın Muhlis Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

Fen laboratuvarının tezgah fayanslarının yenilenmesi çalışmasında maddi ve madevi olarak okulumuzu destekleyen Belde Başkanımız Bayram BİLİCİ bey'e ve laboratuvarı ücretsiz şekilde onaran ustamız Hasan YAKUT' Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Aklınla verimli yaşa..>>

Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı için tıklayınız...>>

Ara

Türk Dili ve Edebaiyatı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından Dilimizin Zenginlikleri kapsamında hazırlanan Safahat Pano çalışması. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli malı haftası kapsamında öğrencilerimizin sosyal sorumluluk kapsamında farkındalıklarını artırmak için Sosyal Sorumluluk Kermesi düzenlenmiş olup , emek veren öğretmenlerimize ve çabalayan öğrencilerimize,  davetimizi kırmayıp katılan tüm konuklarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız..

Kas

Sevgili 12 / A sınfının değerli gençleri büyük emek vererek kısa sürede bu kadar güzel proğram hazırlayıp bizlere sunduğunuz için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Kas

Üniversite tanıtım gezisi kapsamında Erzurum Atatürk Üniversitesini 12/A ve 12/B öğrencierimiz ile birlikte Ziraat Fakültesi, Sosyal Bilgiler Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi ve Veterinerlik Fakültelerini gezerek , öğrencilerimizin YKS sınavı sonucunda gidebilecekleri okulları tanımaları ve okullar hakkında birinci elden bilgi almalarını sağladık.

Gezi kapsamında bizlere destek veren Üniversite hocalarımıza ve gezinin planlamasını yapan Sayın hocamız Başak YÜREK'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Bu güzel günümüzde aramızda bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimize ise hayatlarının sonraki yıllarında Başarılar ve Mutluluklar dileriz.